fOTO'S van club evenementen

Foto's Lentewandeling 13 april 2024 - Ugchelen


Gezellige mensen, mooie Deerhounds,  prachtig weer, fijne wandeling door een mooi wandelgebied en ter afsluiting met elkaar genieten van een smakelijke lunch.

Klik hier voor de foto’s!

Foto's Herfstwandeling 28 oktober 2023

De wandeling was gezellig, het was heerlijk om de verschillende Deerhounds bij elkaar te zien en de mensen te ontmoeten die we alweer lange tijd niet gezien hadden, of zelfs voor de eerste keer de hand geschud hebben. 

Wonder boven wonder hebben we het mooi droog gehouden tijdens onze wandeling! De lunch was prima verzorgd door De Ruige Hoek en ook de appeltaart was heerlijk!Na de wandeling was er nog even gelegenheid de Deerhounds vrij te laten rennen. Dat was een prachtig gezicht.

Klik hier voor de foto’s!

Foto's windhondenweekend 19 en 20 augustus 2023

De Kampioenschaps-Clubmatch (KCM) van de Deerhound Club vond plaats tijdens het Windhonden weekend dat samen met rasgroep 10 (windhonden) op 19 en 20 augustus 2023 werd georganiseerd. Het was een leuk weekend, met mooie momenten. 

De resultaten kun je hier ook terugvinden.

Klik hier voor de foto’s

Foto's Jubileumdag 18 mei 2023

Hier zijn de foto’s van de gezellige 40 jarige jubileumdag terug te vinden. Van oudsher hebben wij altijd op Hemelvaartsdag een club dag waarbij iedereen welkom is om of te komen kijken naar de vele Deerhounds die meegenomen worden naar deze jaarlijkse feestelijke dag, of om samen met de hond de ring in te gaan als deelnemer aan de  clubmatch.
Dit jaar werd de clubmatch gehouden in augustus, waardoor we nu onze focus hadden op een gezellig samenzijn. Er was een keurmeester, Erica Bakker-van de Woestijne, maar er werd niet geplaatst, wel kreeg iedere hond een keurverslag. 

Uiteraard is het showen niet het doel van de dag. Alhoewel veel Deerhoundeigenaren het leuk vinden om in een informele setting hun hond te showen.

Klik hier voor de foto’s!